Κόμεϊ: Η κυβέρνηση Τραμπ είπε ψέματα για μένα και το FBI

Στην κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ενώπιον του Κογκρέσου είναι στραμμένα τα βλέμματα των Αμερικανών. Ο Κόμεϊ, ο οποίος απολύθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ, μιλά για την φερόμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και σημειώνει ότι τα σχόλια του αμερικανού προέδρου για τον ίδιο και το FBI είναι «ψέματα, απλά και ξεκάθαρα».

Στη διάρκεια της κατάθεσής του στην επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, ο Κόμεϊ δηλώνει ότι είναι «μπερδεμένος» από τις εξηγήσεις που έδωσε ο Λευκός Οίκος για την απομάκρυνσή του, οι οποίες άλλαζαν συνεχώς, όπως είπε ο ίδιος.

Είπε ότι «ανησυχούσε πραγματικά» ότι ο Τραμπ μπορεί να έλεγε ψέματα για τη συνάντησή τους. «Ανησυχούσα πραγματικά ότι ίσως να έλεγε ψέματα για τη φύση της συνάντησής μας, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν σημαντικό να την καταγράψω. Ήξερα ότι ίσως ερχόταν η μέρα που θα χρειαζόμουν μια καταγραφή του τι συνέβη, όχι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά για να υπερασπιστώ το FBI». Σημείωσε, επίσης, ότι δεν χρειάστηκε ποτέ να καταγράψει τις συνομιλίες του με τον Μπαράκ Ομπάμα ή με τον Τζορτζ Μπους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.