Λύγισε η πριγκίπισσα Άννα: Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα της Φίλιππο

Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι ειδήσεις της Μεγάλης Βρετανίας κατακλίστηκαν από συγκινητικά μνήματα εις μνήμην του εκλιπόντα πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Ένα από αυτά ήταν και το μήνυμα της μοναχοκόρης του, πριγκίπισσας Άννα. Η ίδια έχοντας μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της αφού μοιράζονταν πολλά μαζί, όπως τις κοινές τους εμφανίσεις σε στρατιωτικές παρελάσεις.

Το στιγμιότυπο μπορούμε να βρούμε στην σελίδα της πριγκίπισσας στο Instagram και μεταξύ άλλων η ίδια γράφει «Ξέρεις ότι αυτό θα συμβεί, αλλά δεν ποτέ δεν είσαι πραγματικά έτοιμος. Ο πατέρας μου ήταν ο δάσκαλός μου, ο υποστηρικτής μου και ο άνθρωπος που μου ασκούσε κριτική, αλλά ως επί το πλείστον είναι το παράδειγμα του για τη ζωή που έζησε καλά και υπηρετώντας το κοινό καλό, αυτό που θα ήθελα να μιμηθώ».

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο κάστρο του Windsor και θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη την χώρα.

Οι παρευρισκόμενοι, λόγω πανδημίας, δεν θα υπερβαίνουν τους 30 και αναμένεται όλα τα μέλη να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.