Σε εξέλιξη βρίσκονται μάχες δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στην πόλη Αλ Μπουκαμάλ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.
Οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης εισήλθαν στην πόλη που θεωρείται στρατηγικής σημασίας, ενώ όπως έγινε γνωστό νωρίτερα κατέλαβαν στρατιωτικό αεροδρόμιο το οποίο είχε υπό τον έλεγχό του το Ισλαμικό Κράτος,
Διοικητής των δυνάμεων του Νέου Συριακού Στρατού επιβεβαίωσε την προέλαση των δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης, μετά από τις πολεμικές επιχειρήσεις που άρχισαν χθες.
«Οι μάχες γίνονται μέσα στην πόλη, αλλά η κατάσταση δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη» δήλωσε στο Reuters, στρατιωτικός διοικητής ανταρτικού μετώπου, που μάχεται μαζί με τις δυνάμεις του Νέου Συριακού Στρατού.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.



































