Μία νεκρή, πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και ακόμη πέντε άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι, το βράδυ της Τετάρτης, στη Ράσελ Σκουέαρ του Λονδίνου.
Ο δράστης της επίθεσης, ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, εκπρόσωπός της δήλωσε στους δημοσιογράφους πως σε αυτή τη φάση δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο για το κίνητρό του, ούτε η τρομοκρατία.
Το θύμα, περίπου 60 ετών, εξέπνευσε στο σημείο της επίθεσης.
Ψυχραιμία και εγρήγορση ζήτησε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν και διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια των Λονδρέζων είναι το πρώτο μέλημά του.
«Η ασφάλεια των Λονδρέζων είναι η άμεση προτεραιότητα μου. Σας παροτρύνω να είστε ψύχραιμοι και σε εγρήγορση. Σας παρακαλώ ν’ αναφέρετε οτιδήποτε το ύποπτο στην αστυνομία. Πρέπει να είμαστε τα αυτιά και τα μάτια των αστυνομικών και των υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το Λονδίνο προστατεύεται», τόνισε σε γραπτή του δήλωση.

Ψυχραιμία και εγρήγορση ζητεί από τους πολίτες ο δήμαρχος του Λονδίνου
Ψυχραιμία και εγρήγορση ζήτησε από τους Λονδρέζους ο δήμαρχος Σαντίκ Χαν μετά την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης Ράσελ Σκουέαρ, στο κέντρο του Λονδίνου.
Ακόμη διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια των Λονδρέζων είναι το πρώτο μέλημά του.
«Η ασφάλεια των Λονδρέζων είναι η άμεση προτεραιότητα μου. Σας παροτρύνω να είστε ψύχραιμοι και σε εγρήγορση. Σας παρακαλώ ν’ αναφέρετε οτιδήποτε το ύποπτο στην αστυνομία. Πρέπει να είμαστε τα αυτιά και τα μάτια των αστυνομικών και των υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το Λονδίνο προστατεύεται», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.