«Ναι, αλλά για την Κλίντον δεν λέτε…», απαντά ο Τραμπ στην έρευνα για τη Ρωσία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Καθώς το Κογκρέσο εξετάζει τα πεπραγμένα του γαμπρού του Τραμπ σε σχέση με τα περί «ρωσικής εμπλοκής» στις αμερικανικές εκλογές, ο αμερικανός πρόεδρος ξεσπάθωσε στο Twitter δείχνοντας την οργή του για το πώς εξελίσσεται η υπόθεση. Επιτιθέμενος στον -δικό του- υπουργό Δικαιοσύνης, διαμαρτυρήθηκε πως δεν διερευνώνται «δεόντως» τα «εγκλήματα της Κλίντον» ή η υποτιθέμενη ουκρανική εμπλοκή «προς όφελος της Κλίντον».

H αντεπίθεση ήρθε στο προεδρικό Twitter τα ξημερώματα της Τρίτης ώρα Ουάσινγκτον (περίπου στις 13:00 ώρα Αθήνας). Σε ένα μπαράζ αναρτήσεων, ο πρόεδρος άφησε να φανεί η οργή του για τις ακροάσεις γύρω από τις επαφές του επιτελείου του -αναφερόμενος ελάχιστα στο ίδιο το αντικείμενο.

Χωρίς να δίνει στοιχεία, μίλησε για «ουκρανικές απόπειρες σαμποτάζ» στην προεκλογική του εκστρατεία, οι οποίες, συνέχισε, «σιωπηρά συνέβαλαν στο να ενισχυθεί η Κλίντον». «Πού είναι η έρευνα για αυτό, υπουργέ Δικαιοσύνης;» ρώτησε.

Και συνέχισε, και πάλι αναφερόμενος στον (δικό του) υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς. «Ο Σέσιονς έχει κρατήσει ΠΟΛΥ αδύναμη στάση στα εγκλήματα της Χίλαρι Κλίντον (πού είναι τα e-mail και ο σέρβερ των Δημοκρατικών) και τους υπεύθυνους για διαρροές απόρρητων πληγροφοριών» ήταν το επόμενο tweet του.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο εκτελών χρέη αρχηγού του FBI και ο υπεύθυνος για την έρευνα στη Χίλαρι, Άντριου ΜακΓκέιμπ, πήρε 700.000 δολάρια από την Χίλαρι για τη σύζυγό του!» συνέχισε σε επόμενο tweet.

Και μετά από ένα διάλειμμα αναρτήσεων που αφορούσαν την απόσυρση του Obamacare, επανήλθε στην έρευνα για την φερόμενη ρωσική εμπλοκή, συγχαίροντας τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ ο οποίος, κατά τον Τραμπ, «απέδειξε ότι δεν συνεργάστηκε με τους Ρώσους».

Επαναλαμβάνοντας πως η έρευνα είναι «κυνήγι μαγισσών», κατέληξε λέγοντας σαρκαστικά πως ο επόμενος που θα κληθεί για ακρόαση θα είναι ο 11χρονος Μπάρον Τραμπ, ο μικρότερός του γιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.