Νεκρή 24χρονη μετά από πλαστική μύτης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 24χρονη γυναίκα από την Τουρκία όταν μετά από επέμβαση ρινοπλαστικής πέθανε!

Η Leyla Sonmez υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στη μύτη στα Άδανα της Τουρκίας. Λίγες ώρες μετά, η άτυχη γυναίκα άρχισε να φτύνει αίμα ενώ ένιωθε έναν οξύ πόνο στην κοιλιά.

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ. Ένιωθα πολύ άβολα και λιποθύμησα μερικές φορές. Το αίμα έβγαινε από τη μύτη και το στόμα μου. Έχω πρόβλημα με την καρδιά μου. Το πρόσωπό μου είναι χλωμό και δεν κυκλοφορεί καλά το αίμα μου», ανέφερε σε φωνητικό μήνυμά της η 24χρονη προς μια φίλη της.

Λίγο αργότερα λιποθύμησε ξανά και έτσι η οικογένειά της την πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί άφησε την τελευταία της πνοή καθώς πολλά όργανά της είχαν σταματήσει να λειτουργούν.

Ως επίσημη αιτία θανάτου καταγράφηκε η ανακοπή καρδιάς…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.