Νεκρή 6χρονη – Της καρφώθηκε η ρακέτα στο κρανίο

Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό δυστύχημα στις ΗΠΑ όταν μια σπασμένη μεταλλική ράβδος της ρακέτας του μπάντμιντον τρύπησε το κρανίο της.

Η Λούσι Μόργκαν, έξι ετών, υπέστη εγκεφαλικό τραύμα σε ένα φρικτό ατύχημα, ενώ απολάμβανε διακοπές δίπλα στη λίμνη με τους γονείς και τα τρία αδέρφια της στο Λίμερικ την 1η Ιουνίου.

Το κορίτσι έπαιζε μπάντμιντον με τον 10χρονο αδερφό της όταν ξαφνικά χάλασε η ρακέτα και ο αιχμηρός άξονας από αλουμίνιο μαχαιρώθηκε στο κρανίο της.

Η Λούσι καθόταν στο πλάι και το χτύπημα την άφησε αναίσθητη. Μεταφέρθηκε αμέσως με αεροπλάνο στο Ιατρικό Κέντρο του Μέιν στο Πόρτλαντ, όπου οι χειρουργοί αφαίρεσαν μέρος του κρανίου της για να ανακουφίσουν την πίεση στον εγκέφαλο.

Αργότερα, υπέστη καρδιακή ανακοπή στο χειρουργικό τραπέζι, οι γιατροί κατάφεραν να την κάνουν ανάνηψη, αλλά ενημέρωσαν την οικογένεια ότι οι πιθανότητες ανάρρωσής της ήταν ελάχιστες.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Ιουνίου, υπέκυψε στα τραύματά της. Περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της στο νοσοκομείο καθώς τραγούδησαν τον αγαπημένο της τραγούδι για τελευταία φορά.

«Αυτή είναι μια τόσο θλιβερή, τραγική κατάσταση», δήλωσε η αστυνομία της Πολιτείας του Μέιν. «Οι καρδιές μας ραγίζουν για την οικογένεια».

Η Lucy ζούσε με τους γονείς της, Bethany και Jesse Morgan, μαζί με άλλα τρία αδέλφια της ηλικίας από τεσσάρων έως 10 ετών.

Ο Τζέσι επιβεβαίωσε ότι η νεαρή οικογένεια ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι της στο Νιου Τζέρσεϊ, αφού απόλαυσε μια εβδομάδα με καγιάκ και υπαίθριες δραστηριότητες.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.