Ο πιο ατζαμής κλέφτης- Άρπαξε κινητό και έκανε livestream το πρόσωπό του

Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος θα μπορούσε να διεκδικήσει το βραβείο του πιο ατζαμή κλέφτη στην ιστορία προχώρησαν οι αρχές της Αιγύπτου. Ο δράστης αφού άρπαξε το κινητό τηλέφωνο δημοσιογράφου στη συνέχεια δεν πρόσεξε ποτέ ότι ήταν σε εξέλιξη ένα livestream με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να δουν το πρόσωπό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Mahmoud Ragheb από την ιστοσελίδα Youm7 έκανε ζωντανή μετάδοση μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο που έγινε αισθητός και στην Αίγυπτο.

Ξαφνικά ένας άνδρας εμφανίστηκε με μια μοτοσικλέτα και του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει ότι το θύμα του μετέδιδε ζωντανά εικόνα στο διαδίκυτο με αποτέλεσμα να μεταδώσει εικόνες του εαυτού του, μεταξύ άλλων, να καπνίζει και ένα τσιγάρο αμέριμνος.

Την ώρα της κλοπής το livestream του δημοσιογράφου παρακολουθούσαν περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι. Ανάμεσά τους βρέθηκαν τελικά και στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου τα οποία χρησιμοποιώντας «μοντέρνα τεχνολογία» εντόπισαν τον κλέφτη.

Η σύλληψη του κλέφτη έγινε λίγες ώρες μετά τη ζωντανή μετάδοση με τους αστυνομικούς να του περνάνε χειροπέδες στο σπίτι του και να τον οδηγούν, στη συνέχεια, στο αστυνομικό τμήμα όπου τελικά ο δράστης ομολόγησε.

Το βίντεο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6,2 εκατομμύρια views και πάνω από 45.000 σχόλια σε λιγότερες από 24 ώρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.