Ο πρίγκιπας Λούις έγινε ξανά viral: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά στην τελετή Trooping the Colour

Φωτογραφία: Reuters

Ο πρίγκιπας Λούις, το νεότερο μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα της Ουαλίας Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, απέδειξε για μία ακόμη φορά πως κανένας γαλαζοαίματος τίτλος δεν «κλέβει» την παιδικότητά του.

Τα βλέμματα όλων σήμερα (15.06.2024), ήταν στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε και ο μικρός πρίγκιπας Λούις.

Οι κάμερες απαθανάτισαν ουκ ολίγες αξιολάτρευτες φορές, τον 6χρονο πρίγκιπα να πλήττει στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour» για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, χαρίζοντας στους φωτογράφους χαριτωμένα ενσταντανέ.

Ο νεαρός, που έχει γίνει viral χάρη στη σκανταλιάρικη διάθεσή του, έκανε παιδικές γκριμάτσες τη στιγμή που η μητέρα του προσπαθούσε να τον συνετίσει!

Το μικρότερο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους, απαθανατίστηκε να χασμουριέται κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης – στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες, 200 άλογα, 400 μουσικοί και ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή πτήση 70 αεροσκαφών.

 

Κάποια στιγμή, ο… θρασύς εξάχρονος πρίγκιπας πιάστηκε να τραβάει ακόμη και το κορδόνι των περσίδων καθώς συνομιλούσε με τη μητέρα του.

Ο Λούις, ο οποίος φορούσε ένα σακάκι μπλέιζερ, σορτσάκι, πουκάμισο και γραβάτα, δεν μπορούσε να κρύψει τις εκφράσεις του προσώπου του – προς μεγάλη απόλαυση των θεατών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.