Ομπάμα υπέρ Μακρόν με βίντεο – μήνυμα

Την ανοικτή υποστήριξή του στον κεντρώο υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με βίντεο – μήνυμά του στους Γάλλους πολίτες.

Αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόθεση εμπλοκής στα εσωτερικά άλλων χωρών, ο Αμερικανός πολιτικός, δύο φορές πρόεδρος των ΗΠΑ με την υποστήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος, σημειώνει ότι οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία έχουν τεράστια σημασία για το μέλλον των κοινών αξιών τις οποίες πρεσβεύουν διεθνώς οι δύο χώρες.

«Θαυμάζω την καμπάνια που διεξήγαγε ο Εμανουέλ Μακρόν. Στάθηκε σε φιλελεύθερες αξίες, επένδυσε στις ελπίδες και όχι στους φόβους των ανθρώπων», αναφέρει ο τέως επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

«Χάρηκα πολύ μιλώντας πρόσφατα με τον Εμανουέλ Μακρόν και ακούγωντας για το ανεξάρτητο κίνημά του και το όραμά του για τη Γαλλία.

»Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι συγκεκριμένες εκλογές, θέλω να γνωρίζετε ότι υποστηρίζω τον Εμανουέλ Μακρόν για να σας οδηγήσει μπροστά. En Marche, ζήτω η Γαλλία!», καταλήγει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.