Όλα πήγαν λάθος σ’ αυτή την πρόταση γάμου (βίντεο)

Ο Ross Bamber τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια. Είχε νοικιάσει ένα σπίτι στο Wispy Meadows του Watton της Βρετανίας δίπλα σε λίμνη, είχε ανάψει κεριά, έστησε την κάμερα να καταγράφει τις στιγμές και ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Μόνο που δεν πήγαν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει. Όταν έσκυψε και πήγε να ανοίξει το κουτάκι, τα δαχτυλίδι όχι απλά έφυγε αλλά έπεσε μέσα στη λίμνη καταστρέφοντας τη στιγμή.

«Οδήγησα την Gerii έξω και καθώς άνοιξα το κουτί, το δαχτυλίδι… είπε “όχι”. Το έβλεπα να αναπηδά στο ξύλινο δάπεδο, μετά στάθηκε στην άκρη μιας από τις σανίδες, και σκέφτηκα, “ουάου” – και τότε απλώς έπεσε μέσα στο νερό»!

 

«Το άκουσα να αναπηδά και σκέφτηκα: “Σε παρακαλώ, να μην είναι το δαχτυλίδι…”. Η καρδιά μου σταμάτησε», είπε η κοπέλα, που είχε μία υποψία ότι θα της έκανε πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν σίγουρη.

Φυσικά, δεν έγινε καμία πρόταση γάμου και το ζευγάρι μαζί με φίλους τους, έπεσαν στη λίμνη για να βρουν το δαχτυλίδι. Επιστράτευσαν ακόμη και μαγνήτη, αλλά το δαχτυλίδι ήταν από λευκόχρυσο και έτσι δεν κατάφεραν τίποτα.

Την επόμενη μέρα, ο Ross Bamber πήγε στο Norwich και αγόρασε άλλο δαχτυλίδι, κάνοντας την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Βέβαια, δεν έλειψε να κάνει ζημιά και με την κάτι σαν σαμπάνια που άνοιξε για να γιορτάσει το γεγονός.

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.