Πέθανε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Φρέντι Σταρ

Ο Βρετανός κωμικός Φρέντι Σταρ πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Costa Del Sol στην Ισπανία από τον φροντιστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Σταρ είναι πιθανόν να οφείλεται σε έμφραγμα. Το τελευταίο διάστημα η υγεία του ήταν βεβαρημένη και σπάνια δεχόταν επισκέψεις. «Ήταν πολύ ήσυχος από τότε που είχε μετακομίσει εδώ και σπάνια έβγαινε από το διαμέρισμά του τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ένας γείτονάς του.

Την προηγούμενη Τετάρτη είχε απευθύνει μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στην εξάντληση που ένιωθε και ευχαριστώντας «από τα βάθη της καρδιάς του» τον κόσμο. Τον θάνατο του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του με μια σύντομη ανακοίνωση μέσα από σελίδα του καλλιτέχνη. «Θέλω να επιβεβαιώσω πως ο Φρέντι πέθανε. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς όλων των εποχών», έγραψε.

Ο Φρέντι Σταρ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως τραγουδιστής κατά την δεκαετία του 1960 στο συγκρότημα The Midnighters, ωστόσο η καριέρα του απογειώθηκε μετά την εμφάνισή του στο γνωστό βρετανικό τάλεντ σόου, Opportunity Knocks.

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την εκκεντρική και συχνά απρόβλεπτη συμπεριφορά του, ενώ πήρε μέρος σε πολλές σειρές κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.