Πέθανε ο πρόεδρος της Samsung

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 78 ετών ο πρόεδρος της Samsung, Λι Κουν Χι, ανακοίνωσε ο νοτιοκορεάτικος όμιλος.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Λι Κουν Χι, προέδρου της Samsung Electronics», ανέφερε ο όμιλος. Ο Λι, ο οποίος μετέτρεψε τον όμιλο σε παγκόσμιο γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, βρισκόταν στο κρεβάτι μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη το 2014.

Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Τζέι ι Λι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Λι μετέτρεψε την επιχείρηση εμπορίας νουντλς του πατέρα του στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο της Νότιας Κορέας.

«Ο πρόεδρος Λι ήταν ένας αληθινός οραματιστής που μεταμόρφωσε τη Samsung από μια τοπική επιχείρηση σε παγκόσμια πρωτοπόρο καινοτόμα εταιρεία και μια βιομηχανική υπερδύναμη. Η διακήρυξη του “New Management” του 1993 ήταν ο κινητήριος μοχλός του οράματος της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία για να βοηθήσει στην πρόοδο της παγκόσμιας κοινωνίας», ανέφερε η Samsung.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.