Πέθανε σε ηλικία 37 ετών λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Ο Κλιφ Ντόγιαλ δήλωσε στην εφημερίδα The Oklahoman ότι ο τραγουδιστής του «Hard Livin’» απεβίωσε στον ύπνο του λίγο αφότου ο ίδιος και η Μπρέντα είπαν ότι αντάλλαξαν όρκους. Δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου. «Ο Τζέικ Φλιντ ήταν ένας πρεσβευτής της μουσικής σκηνής Red Dirt της Οκλαχόμα. Ήταν ένας παραγωγικός τραγουδοποιός, καλλιτέχνης που ηχογραφούσε και ένας περιζήτητος καλλιτέχνης σε όλες τις μεσοδυτικές και νοτιοδυτικές ΗΠΑ. Ως απόδειξη της καλοσύνης και της ανθρωπιάς του, ήταν επίσης ένας ακούραστος υποστηρικτής των συναδέλφων του καλλιτεχνών, πάντα πρόθυμος να δώσει ένα χέρι για να βοηθήσει όποιον το χρειαζόταν» αναφέρει η δήλωση του Ντόγιαλ.

«Με το μεταδοτικό του χαμόγελο και το αφοπλιστικό του χιούμορ, αγαπήθηκε από πολλούς και πιστεύω ότι αυτό, μαζί με τη μουσική του, θα είναι η μόνιμη κληρονομιά του».

Η Μπρέντα αναφέρθηκε στον θάνατο του εκλιπόντος συζύγου της σε μια δήλωση που δημοσίευσε στο Instagram, στην οποία θρηνεί για τις αναμνήσεις που θα έπρεπε να απολαμβάνουν.

«Θα έπρεπε να βλέπουμε φωτογραφίες γάμου, αλλά αντί γι’ αυτό πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον άντρα μου» έγραψε.

«Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να νιώθουν τόσο πόνο. Η καρδιά μου έχει χαθεί και απλά θέλω πραγματικά να επιστρέψει. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

Η πρώην μάνατζερ και φίλη του Τζέικ, Μπρέντα Κλάιν, θρήνησε επίσης την απώλεια του τραγουδιστή, τον οποίο θεωρούσε «σαν γιο της».

«Με ραγισμένη καρδιά και βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι ο Τζέικ Φλιντ έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή» έγραψε στο Facebook νωρίς τη Δευτέρα.

«Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε κάποιες δουλειές μαζί μετά τον γάμο του με την Μπρέντα -που έγινε χθες. Ναι – χθες».

*Με στοιχεία από pagesix.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.