Πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσαν αγαπημένες διασημότητες που «έφυγαν» νωρίς

Οι ρυθμοί με τους οποίους εξελίσσεται η τεχνητή νοημοσύνη είναι εντυπωσιακοί και ταυτόχρονα ανησυχητικοί για τους ειδικούς, που προειδοποιούν οτι οι μηχανές θα ξεπεράσουν τον άνθρωπο.

Ωστόσο, στην τέχνη έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά ως ένα ακόμα εναλλακτικό εργαλείο.

Σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσαν αγαπημένοι μας τραγουδιστές και ηθοποιοί ή άλλοι διάσημοι. Ο Micah Daigle, creative director αποπειράθηκε να μας λύσει την απορεία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η νέα συλλογή του φέρει τον τίτλο «Ακόμα ανάμεσά μας» και αφορά σε θρύλους της μουσικής και του κινηματογράφου και άλλες διασημότητες που έφυγαν από τη ζωή νωρίς.

Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πώς θα ήταν αν ζούσαν σήμερα, μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο Έλβις Πρίσλεϊ και άλλοι.

Ο Daigle εκπαιδεύει νέους δημιουργούς στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης με προγράμματα όπως είναι το Midjourney και δηλώνει σχετικά: «Ο καθένας μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη σχετικά εύκολα, αλλά η δημιουργία εξαιρετικών εικόνων είναι πιο δύσκολη. Εγώ έμαθα κάνοντας διάφορες δοκιμές και φτιάχνοντας περισσότερες από 20.000 εικόνες».

Έλβις Πρίσλεϊ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τζον Λένον

Τζιμ Μόρισον

Ρόμπιν Ουίλιαμς

Μέριλν Μονρόε

Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες εικόνες του Daigle εδω

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.