Ψευτογιατρός εμφύτευε… ξυλάκια από γλειφιτζούρια κάτω από το δέρμα γυναικών ως αντισυλληπτικό

Ένας άνδρας από τη Βενεζουέλα συνελήφθη πρόσφατα επειδή φέρεται να εμφύτευε… ξυλάκια από γλειφιτζούρια κάτω από το δέρμα δεκάδων γυναικών, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι πρόκειται για προηγμένες συσκευές αντισύλληψης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kosmo.com.my, ο 38χρονος Χοσέ Ντάνιελ Λόπεζ κατηγορείται ότι ξεγέλασε τουλάχιστον 25 γυναίκες με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να μείνουν έγκυες.

Ο ψευτογιατρός τοποθετούσε ο ίδιος τα υποδερμικά εμφυτεύματα, ισχυριζόμενος ότι ήταν «Implanon» (σ.σ. είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται ως μέσο ελέγχου των γεννήσεων για τις γυναίκες) μια διαδικασία αντισύλληψης που περιλαμβάνει μικρές πλαστικές ράβδους που εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα του άνω βραχίονα.

Πώς πιάστηκε στο πράσα

Η απάτη του Λόπεζ ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας όταν ο γιατρός Ραφαέλ Χιρίνος διάβασε αναφορές γυναικών οι οποίες, παρότι είχαν κάνει Implanon, έμειναν έγκυες.

«Βλέπω πολλές αναρτήσεις στο WhatsApp για έναν υποτιθέμενο γιατρό, ειδικού γυναικολόγου, ο οποίος χρησιμοποιούσε το Implanon». είπε ο Χιρίνος. «Αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη, αυτό που εμφύτευσε ήταν ενδοδερμικά ξυλάκια από γλειφιτζούρια».

Η απάτη του Λόπεζ τελικά έγινε viral, και παρόλο που εξαφανίστηκε, τελικά συνελήφθη στην περιοχή Ελ Καστανο , όπου κρυβόταν. Κατηγορήθηκε για παράνομη άσκηση της ιατρικής και παραποίηση επίσημων εγγράφων, μεταξύ άλλων, και κινδυνεύει να μείνει πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.