Σάλος για τον Τζουλιάνι που εμφανίζεται ξαπλωμένος «να ψαχουλεύει μέσα στο παντελόνι του» μπροστά σε γυναίκα

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και προσωπικός πια δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, λέει πως δεν έκανε κάτι κακό στην επίμαχη σκηνή της νέας ταινίας «Borat» του Σάσα Μπάρον Κοέν. Θα κληθεί ωστόσο να δώσει απαντήσεις για όσα έπιασε ο φακός της ταινίας, καθώς είναι από αυτές τις εικόνες που μάλλον μιλούν από μόνες τους. Μια εικόνα που μπορεί να καταστρέψει περαιτέρω τη φήμη του.

Η σκηνή καταγράφηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά την πανδημία και η ηθοποιός παίζει την κόρη του ανεκδιήγητου Borat.

«Ιδιαιτέρως ντροπιαστικό υλικό» το αποκαλεί χαρακτηριστικά ο Guardian.Στην επίμαχη σκηνή λοιπόν της ταινίας, ο πρώην δήμαρχος εμφανίζεται να «ψαχουλεύει μέσα στο παντελόνι του και προφανώς να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, όσο είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι, παρουσία της ηθοποιού που ενσαρκώνει την κόρη του Borat, η οποία παριστάνει την τηλεοπτική δημοσιογράφο», περιγράφει ο Guardian.

Στην ταινία, το σκηνικό εκτυλίχθηκε μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζουλιάνι στην κόρη του Borat, καλώντας τη για ένα ποτό στη σουίτα του. Δεν ήξερε βέβαια πως το δωμάτιο είχε κρυφές κάμερες.

Αφού του βγάζει το μικρόφωνο, ο 76χρονος Τζουλιάνι ξαπλώνει στο κρεβάτι και κάνει ό,τι κάνει. Τη σκηνή διακόπτει ο Borat, ο οποίος μπαίνει στο δωμάτιο και ουρλιάζει: «Είναι 15! Είναι πολύ μικρή για σένα».

Εκπρόσωποι του Τζουλιάνι δεν έχουν απαντήσει στις ερωτήσεις του Guardian. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πάντως, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ξάπλωσε απλώς για να βγάλει το μικρόφωνό του. Το ίδιο έγραψε και στο Twitter…

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.