Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Chris Cornell

Η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Γουέιν ανέφερε ότι ο 52χρονος τραγουδιστής των Soundgarden, Chris Cornell, απαγχονίστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διανυκτέρευσε την Τετάρτη, μετά από συναυλία που έδωσε μαζί με το συγκρότημα, στο πλαίσιο περιοδείας τους στις ΗΠΑ.

«Η αιτία του θανάτου κρίθηκε ότι είναι η αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», ανέφερε η υπηρεσία, έπειτα από την αρχική νεκροψία – νεκροτομή.

Ο Chris Cornell, τραγουδιστής του συγκροτήματος Soundgarden και αργότερα του συγκροτήματος Audioslave, είχε γράψει, την Τρίτη, στο Facebook: «αυτό που λείπει, ειδικά τα τελευταία μοναχικά χρόνια, είναι η συντροφικότητα. Αυτό που χάνουμε όταν δεν είμαστε μαζί, σε ένα συγκρότημα».

Ανακοίνωση, από την πλευρά της οικογενείας του τραγουδιστή, αναφέρει: «Η σύζυγός του, Βίκυ (Καραγιάννη), και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.