Σοκάρει ο πρίγκιπας Χάρι: Κάρολος και Γουίλιαμ είναι παγιδευμένοι στο παλάτι -Ο πατέρας μου δεν απαντούσε στα τηλέφωνά μου μετά το Megxit

«Παγιδευμένος» μέσα στο περίπλοκο σύστημα της βασιλικής μοναρχίας δήλωσε πως ήταν ο πρίγκιπας Χάρι μέχρις ότου η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ τον βοήθησε να σωθεί. Πρόσθεσε επίσης πως νιώθει «συμπόνοια» για τον πατέρα και τον αδερφό του, επειδή εξακολουθούν να είναι κολλημένοι μέσα σε αυτό το βούρκο.

«Ήμουν παγιδευμένος, αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν παγιδευμένος», είπε ο Χάρι σε ένα σημείο της αποκαλυπτικής συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ.«Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν μπορούν να φύγουν. Και νιώθω συμπόνοια γι’ αυτούς» είπε ο δούκας του Σάσεξ.

«Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο πατέρας μου – Αλλά πάντα θα τον αγαπώ»
Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε «απογοητευμένος» από τον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματά του από τότε που αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από την βασιλική οικογένεια. «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι» είπε ο Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ. «Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης».

Τι λέει για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ
Όσον αφορά στον αδερφό του, ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι αυτός και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δίνουν, αυτή την στιγμή, ο καθένας χρόνο στον άλλον. «Ο χρόνος θεραπεύει όλα τα πράγματα, ελπίζω. Λατρεύω τον Γουίλιαμ… έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.