Στα χέρια πιάστηκαν επιβάτες για μια θέση (video)

Στα χέρια πιάστηκαν επιβάτες αεροπλάνου λίγο μετά την προσγείωσή τους στο Όστιν του Τέξας στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, βίντεο δείχνει τρεις άνδρες να σηκώνονται από τις θέσεις τους, αμέσως μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, και να αρχίζουν τον καυγά.

Στο βίντεο φαίνεται ένας εκ των θερμόαιμων επιβατών να ρίχνει την πρώτη μπουνιά στον άνδρα που καθόταν ακριβώς πίσω του στο αεροπλάνο. Ένας άνδρας τρέχει να βοηθήσει και καταλήγουν και οι τρεις να χτυπιούνται και να πέφτουν πάνω στους επιβάτες.

Επιβάτες έσπευσαν να τους χωρίσουν, ενώ στο βίντεο ακούγονται να τους φωνάζουν «Σταματήστε! Σταματήστε!». Δύο από τους εμπλεκόμενους απομακρύνθηκαν άμεσα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν συνελήφθησαν.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο καυγάς ξεκίνησε για ένα αεροπορικό κάθισμα που ήταν σε ανάκλιση. Ο άνδρας που καθόταν σε αυτό δεν ήθελε να σηκώσει το κάθισμα του, παρά τις επίμονες εκκλήσεις του επιβάτη που καθόταν πίσω του. Μάρτυρας δήλωσε στη daily mail, πως η θέση στην πραγματικότητα ήταν χαλασμένη και είχε κολλήσει στην ανάκλιση και οι δύο τους τσακώνονταν επί μιάμιση ώρα για τη θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.