Συνελήφθη γυναίκα που παραβίασε την καραντίνα, για να ασκήσει το μυαλό της

Ο κορονοϊός έχει πλήξει τη Βρετανία με χιλιάδες νεκρούς και η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος νοσηλεύεται ασθενής από τον ιό, έχει λάβει αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα και οι περίεργες δικαιολογίες ανθρώπων που θέλουν να βγουν έξω χωρίς να συντρέχει ένας από τους ειδικούς λόγους, για τους οποίους επιτρέπεται η κυκλοφορία.Μια τέτοια περίπτωση ήταν και μία γυναίκα η οποία «χαζολογούσε», καθισμένη σε παγκάκι ενός πάρκου, και συνελήφθη αφού αρνήθηκε να μετακινηθεί.

Μάλιστα η δικαιολογία που χρησιμοποίησε προς τους αστυνομικούς ήταν ότι «ασκούσε το μυαλό της».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα, που της αρέσει να την αποκαλούν «Cheeky FE Kerry», βρέθηκε σε ένα πάρκο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την Κυριακή. Οι αστυνομικοί την πλησίασαν και τη ρώτησαν ευγενικά τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο, τονίζοντας ότι οι λόγοι εξαίρεσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι τα ψώνια, το φαρμακείο και η σωματική άσκηση μία φορά τη μέρα.

Εκείνη ωστόσο αμφισβήτησε την οδηγία και είπε ότι η άσκηση μπορεί να είναι «σωματική ή πνευματική», προσθέτοντας ότι «διαλογιζόταν» μόνη της στο παγκάκι, θέτοντας «σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό της».

Μετά από 10 λεπτά συνομιλίας με τους αστυνομικούς, αρνήθηκε να φύγει και συνελήφθη. Μάλιστα βιντεοσκοπούσε το περιστατικό και ανέβασε το οπτικό υλικό στο YouTube.Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ήμουν έξω σήμερα για άσκηση, μόνη μου, ο Νόμος δεν αποσαφηνίζει για σωματική άσκηση, εγώ έκανα πνευματική άσκηση με διαλογισμό δίπλα στο ποτάμι, κοιτάζοντας τη δουλειά μου, και αυτοί οι αξιαγάπητοι αστυνομικοί θεώρησαν ότι διαπράττω έγκλημα!

Τελικά με συνέλαβαν και με μετέφεραν σπίτι, πράγμα που μου άρεσε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.