Το νοσοκομείο το οποίο δέχθηκε τα θύματα της «τοξικής επίθεσης» στη βορειο-δυτική Συρία βομβαρδίσθηκε και υπέστη σοβαρές ζημίες, μετέδωσε ο απεσταλμένος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται επί τόπου μετέδωσε ότι ο ο βομβαρδισμός είχε ως στόχο τμήμα του νοσοκομείου και ότι είδε γιατρούς να τρέχουν για να γλιτώσουν μέσα από τα συντρίμμια. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν θύματα.
Η συριακή αντιπολίτευση κάλεσε νωρίτερα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνέλθει επειγόντως και να αρχίσει έρευνα για την επίθεση με τοξικό αέριο στη βορειο-δυτική Συρία, η οποία προκάλεσε τον θάνατο από ασφυξία 58 ανθρώπων, την οποία και αποδίδει στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































