Ταλιμπάν απήγαγαν και σκότωσαν κωμικό που τους κορόιδευε – Βίντεο-ντοκουμέντο

Το πραγματικό πρόσωπο των Ταλιμπάν που οι ίδιοι προσπαθούν να κρύψουν πίσω από αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως «επιχείρηση Ταλιμπάν 2.0» αποκαλύπτει το βίντεο με την απαγωγή ενός Αφγανού κωμικού ο οποίος στη συνέχεια εκτελέστηκε.

Στο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί στα τέλη Ιουλίου φαίνεται ο Ναζάρ Μοχάμεντ, όπως ήταν το όνομα του κωμικού που έκανε καριέρα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Khasha Zwan, να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με δύο ένοπλους Ταλιμπάν, ο ένας εκ των οποίων έχει μαζί του ένα Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την οργάνωση Human Rights Watch ο Ναζάρ δολοφονήθηκε από τους Ταλιμπάν στην πόλη Κανταχάρ αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τις κόρες του. Αυτό που φέρεται να εξόργισε τους Ταλιμπάν ήταν τα βίντεό του στα οποία τους ειρωνευόταν τραγουδώντας και χορεύοντας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται, μάλιστα, ο Ναζάρ να συνεχίζει να κάνει πλάκα με τους Ταλιμπάν με τον έναν από τους δύο ενόπλους να τον χαστουκίζει ενώ ο δεύτερος γελάει με ό,τι συμβαίνει.

Οι Ταλιμπάν από την πλευρά τους αν και αρχικά αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στη συνέχεια παραδέχθηκαν ότι οι δύο άνδρες που είναι στο πλευρό του κωμικού είναι Ταλιμπάν προσθέτοντας ότι θα εντοπιστούν και θα δικαστούν από δικαστήριο των Ταλιμπάν υποστηρίζοντας ότι το ίδιο θα έπρεπε να είχε συμβεί με τον Ναζάρ αντί για την εκτέλεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.