Θρίλερ με τον πρώην προέδρο των ΗΠΑ – Τα σενάρια για την υγεία του

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο νοσοκομείο για «λοίμωξη που δεν συνδέεται με την Covid-19» σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα σενάρια ωστόσο για την μυστηριώδη πάθησή του δίνουν και παίρνουν.

Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1993 έως το 2001, ο Μπιλ Κλίντον εισήχθη σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια για «λοίμωξη που δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό».

Παραμένει ασαφές ωστόσο τι οδήγησε στην εισαγωγή του. Ο Αμερικανός πρών πρόεδρος έχει ιστορικό καρδιακών παθήσεων. Μια δήλωση των γιατρών που τον παρακολουθούν ανέφερε ότι λαμβάνει αντιβιοτικά και υγρά.

Οι γιατροί πρόσθεσαν ότι ο κ. Κλίντον παραμένει στο νοσοκομείο για «συνεχή παρακολούθηση». Μετά από δύο ημέρες θεραπείας «ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων του μειώνεται και ανταποκρίνεται καλά στα αντιβιοτικά»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hill ο Κλίντον νοσηλεύεται λόγω σηψαιμίας. Μια άλλη πηγή είπε ότι ο πρώην πλανητάρχης είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητάς του.Οι New York Times επικαλούμενοι στενό του συνεργάτη γράφουν οτι έπαθε ουρολοίμωξη που δεν θεραπεύτηκε και οδήγησε σε σηψαιμία

Οι γιατροί στο UC Irvine είναι σε επαφή με την ιατρική ομάδα του Κλίντον στη Νέα Υόρκη, καθώς και με τον καρδιολόγο του, και πιστεύουν ότι θα μπορούσε σύντομα να πάρει εξιτήριο Ο 75χρονος Κλίντον είναι «σε καλή κατάσταση» και «έχει καλή διάθεση» μετά την εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο του Ινστιτούτου Irvine την Τρίτη, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Άνχελ Ουρένια.

Ο Κλίντον καταδικάστηκε το 1998 επειδή είπε ψέματα στους ανακριτές για τη σχέση του με την ασκούμενη του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι. Αθωώθηκε στη δίκη του στη Γερουσία.Το 2004 υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass και δέκα χρόνια αργότερα σε αγγειοπλαστική, μετά από παράπονα για πόνους στο στήθος.

Λίγο μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος ήταν γνωστός για την αγάπη του στα λιπαρά τρόφιμα, έγινε vegan.

Ο κ. Κλίντον έχει επίσης ιστορικό καρκίνου του δέρματος, κύστεων, αλλεργιών και ορισμένων προβλημάτων ακοής. Οι ιατρικές εξετάσεις κοντά στο τέλος της προεδρίας του τον Ιανουάριο του 2001 έδειξαν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.