Το τεράστιο πιτόγυρο που έγινε viral-Δεν αντέχεις να φας δύο

Το σουβλάκι ή τυλιχτό ή πιτόγυρο ή όπως θες πες το αποτελεί το αγαπημένο ελληνικό street food. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από την τιμή του, η οποία έχει ανέβει κατακόρυφα, όμως η αλήθεια είναι πως κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν.

Είναι σχεδόν αδύνατο να το βγάλουμε από τη διατροφή μας. Με κάποιο τρόπο έχει περάσει στο DNA μας η γεύση του. Σε όποια περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρισκόμαστε, σχεδόν πάντα θα αναζητήσουμε ένα πιτόγυρο. Αυτό σκέφτηκε κι ένα νέο σουβλατζίδικο στην περιοχή Enfield του Λονδίνου, το οποίο άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο και έχει καταφέρει να γίνει viral χάρη στο μέγεθος του τυλιχτού του.

Πιο συγκεκριμένα, το Tasty Gyros δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok, όπου σε κάθε βίντεο βλέπουμε μία από τις εργαζόμενες να ετοιμάζει ένα τεράστιο πιτόγυρο, βάζοντας μέσα μια μεγάλη ποσότητα κρέατος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά που ξέρουμε. Τα συγκεκριμένα μικρά βιντεάκια μαζεύουν κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα τρία ή τέσσερα εκατομμύρια!

Το μέγεθος του τυλιχτού είναι από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει (ίσως να συγκρίνονται με αυτά της Θεσσαλονίκης), ενώ η τιμή του είναι αρκετά καλή. Το γίγας σουβλάκι το βρίσκουμε στο μενού της επιχείρησης στις 5,29 λίρες, δηλαδή λίγο παραπάνω από τα έξι ευρώ.

Αν σκεφτούμε πως σχεδόν κανείς δεν μπορεί να φάει δεύτερο και με το ένα χορταίνει, τότε το λες και value for money. Ποιος τρέχει, όμως, μέχρι το Λονδίνο για ένα σουβλάκι;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.