Τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική και τον έστειλαν στην εντατική

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ξυλοκοπήθηκε άγρια, όταν ζήτησε από τους γείτονες να χαμηλώσουν τη μουσική και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 42χρονος Frank Penkava, βρίσκεται σε κώμα στο Memorial Regional Hospital με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο με τους γιατρούς να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

«Ο γιος μου είναι μικρός, μόλις τεσσάρων ετών. Μπορεί να μην γνωρίσει τον πατέρα του», ξέσπασε η σύζυγός του άτυχου 42χρονου.

Όπως αποκάλυψε δεν γνωρίζουν τι ζημιά έχει προκληθεί στον εγκέφαλό του και αν θα του αφήσει μόνιμα προβλήματα, αν τελικά καταφέρει να συνέλθει.

Η αδελφή του, Τζίνα Χόρβαθ, είπε ότι έχει πολλά σπασμένα οστά και επίσης προσβλήθηκε από μόλυνση στο νοσοκομείο. «Συνεχίζει να πολεμά κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ, πολύ άρρωστος», τόνισε στο WPLG.

«Δεν υπάρχει λόγος για αυτό που του έκαναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι έρχονται σε διαμάχες συνεχώς και τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι “βράζουν”, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να δικαιολογεί αυτό που του έκαναν», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.