Τραμπ: Απειλή για τις ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον εφόσον εκλεγεί

Απειλή για τις ΗΠΑ χαρακτήρισε την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την έρευνα για τα email που εκτίμησε ότι θα επισκιάσει ολόκληρη τη θητεία της στον Λευκό Οίκο σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος.

Οι δηλώσεις του Τραμπ έρχονται τη στιγμή που η τελευταία δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos δείχνει συρρίκνωση της διαφοράς με την Κλίντον. «Η έρευνα θα διαρκέσει χρόνια. Θα ξεκινήσει πιθανότατα δίκη», είπε ο Τραμπ σε συγκέντρωση στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν. «Τίποτα δεν θα γίνει. Σας διαβεβαιώνω, οι δουλειές θα συνεχίσουν να φεύγουν από το Μίσιγκαν. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή το FBI έκανε γνωστό ότι ερευνά τα emails που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον προσωπικό server της Κλίντον, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών. Η ίδια πάντως εμφανίστηκε βέβαιη ότι το FBI δεν θα βρει τίποτα και ότι θα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα με το προηγούμενο σε παλαιότερη έρευνα που είχε γίνει μέσα στο 2016.

Η Κλίντον, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό του Reuters διατηρεί προβάδισμα 5 μονάδων έναντι του Τραμπ και συγκεντρώνει το 44% των ψηφοφόρων έναντι του 39% που συγκεντρώνει ο αντίπαλός της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.