Βίντεο: Αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών κι έτρεχε με το κομμένο κεφάλι στους δρόμους

Σκηνές απόλυτης φρίκης εκτιλύχθηκαν στην πόλη Άστραχαν της Ρωσίας, όπου 42χρονος πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και στη συνέχεια έτρεχε κρατώντας το κομμένο κεφάλι του στους δρόμους, ενώ τον κυνηγούσε η αστυνομία.

Το φρικιαστικό έγκλημα διέπραξε ο 42χρονος Μιχαήλ Ελίνσκι, ο οποίος λίγο μετά το εξιτήριο που έλαβε από το ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν, επισκέφθηκε την ανιψιά του προκειμένου να τον φιλοξενήσει.

Η συνέχεια ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία. Αφού αποκεφάλισε τη 18 μηνών Ναταλία και συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της και ανιψιά του, Τατιάνα, τον αντιλήφθηκε, μαχαίρωσε και την ίδια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στην κοιλιά.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι η μητέρα του μωρού είχε προειδοποιήσει τις αρχές να μην τον αφήσουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο, εκφράζοντας το φόβο της ότι παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος λόγω της δολοφονίας γυναίκας που είχε διαπράξει προ έξι ετών. Τότε είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα και κλείστηκε σε ψυχιατρείο με διάγνωση για παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

YouTube player

Η μαρτυρία της Τατιάνα ήταν συγκλονιστική. Όπως αποκάλυψε, ο θείος της άρπαξε την άτυχη Ναταλία, την πήγε στην κουζίνα και άρχισε να τη σφάζει. Όταν επιχείρησε η ίδια να τον σταματήσει, μαχαίρωσε και την ίδια με μανία στην κοιλιά.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο ίδιος εμφανίζεται να τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς τους οποίους απειλεί με μαχαίρι. Τελικά συνελήφθη αφού τον πυροβόλησαν τρεις φορές για να εκπνεύσει αργότερα στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.