Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων, μετά την ισχυρή επίθεση του Ισραήλ κατά του στρατιωτικού αρχηγείου της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό το απόγευμα της Παρασκευής.
Στόχος των σφοδρότατων ισραηλινών βομβαρδισμών ήταν ο αρχηγός της σιιτικής οργάνωσης, Χασάν Νασράλα, όπως τόνισε ισραηλινή πηγή στον αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios και ισραηλινά τηλεοπτικά δίκτυα.
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 91 τραυματίστηκαν από τα ισραηλινά πλήγματα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
Προηγούμενος απολογισμός του υπουργείου έκανε λόγο για δύο νεκρούς και 76 τραυματίες, καθώς και ότι διασώστες αναζητούσαν επιζώντες στα ερείπια κτιρίων.
Επτά κτίρια κατέρρευσαν εξαιτίας της ισραηλινής επίθεσης, σύμφωνα με το προσκείμενο στη Χεζμπολάχ τηλεοπτικό δίκτυο Al Manar. Από την πλευρά τους, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανέφεραν «πλήγμα ακριβείας» στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ.






























