Ζευγάρι ήπιε κρασί αξίας 1.690 ευρώ και πλήρωσε μόλις… 15

Το τζάκποτ έπιασε ζευγαράκι στη Νέα Υόρκη όταν το κρασί των 18 δολαρίων (15 ευρώ) που παρήγγειλε δεν ήρθε και στη θέση του κατέφτασε οίνος αξίας 2.000 δολαρίων (1.690 ευρώ)! To γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar στο Μανχάταν, ο Βρετανός Keith McNally, λέγοντας πως το πανάκριβο λάθος το έκανε ο μάνατζερ του εστιατορίου.

Ο διευθυντής τα μπέρδεψε και πήγαν το Chateau Mouton Rothschild στο ζευγάρι, αφήνοντας την παρέα των χρηματιστών της Wall Street να επαινούν το 15 ευρώ Pinot Noir!

«Μια νύχτα στο Balthazar, 4 επιχειρηματίες της Wall Street παρήγγειλαν το ακριβότερο κόκκινο κρασί του εστιατορίου, ένα 2.000 δολαρίων Chateau Mouton Rothschild», άρχισε να περιγράφει ο McNally το μπέρδεμα στο Instagram, καθώς τα δύο κρασιά είχαν μπει σε πανομοιότυπες κανάτες.

Κατά τον ίδιο, ένας από τους 4 επιχειρηματίες περνούσε τον εαυτό του για connoisseur. Δοκίμασε το φτηνό κρασί και το επαίνεσε για την «καθαρότητά» του.

Την ίδια ώρα, το ζευγαράκι, που νόμισε ότι πίνει το φτηνότερο κρασί του εστιατορίου, παρίστανε στ’ αστεία πως απολαμβάνουν ένα πανάκριβο κρασί, υιοθετώντας όλους τους μανιερισμούς των σνομπ.

Ο McNally αποφάσισε να πει την αλήθεια στα δύο τραπέζια και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Στο τέλος ήταν εξάλλου αυτός που μπήκε μέσα κατά 2.000 δολάρια.

«Το ήξερα πως δεν ήταν Mouton Rothschild», είπε ο γνώστης χρηματιστής…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.