Πάσχα στο σπίτι: Ντύσου, βάψου και φέρε τον αέρα της άνοιξης

Συμβουλές για ωραίες και σικάτες εμφανίσεις ακόμη και μέσα στο σπίτι

Το γεγονός ότι μένουμε στο σπίτι, στην προσπάθεια που καταβάλλεται απ’ όλους για την αναχαίτιση του κορωνοϊού δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι μονίμως με τις πιτζάμες, αχτένιστες, άβαφες και απεριποίητες. Ειδικά τώρα το Πάσχα, μπορεί να είναι μια ευκαιρία να περιποιηθούν τον εαυτό τους , άλλωστε μπορεί τα φυσικά καταστήματα να μην λειτουργούν όμως μπορούμε να έχουμε τα πάντα, μέσω του υπολογιστή, στην πόρτα του σπιτιού μας!

Έρχεται η Κυριακή του Πάσχα και φέτος όλα είναι αλλιώς. Όμως ας δούμε και τη θετική πλευρά. Πόσες φορές δεν γκρινιάξατε ότι δεν θέλετε να ψήσετε και να ταλαιπωρηθείτε με μετακινήσεις και έξτρα κούραση; Μάλλον πολλές. Φέτος θα γιορτάσουμε το Πάσχα όλοι στο σπίτι μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γιορτάσουμε με τις πιτζάμες!

Ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια
Συνήθως το Πάσχα φοράμε τα καινούργια μας ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια και καλωσορίζουμε την άνοιξη. Και φέτος λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε αυτό το σπίτι μας. Ευτυχώς στην Ελλάδα τα περισσότερα σπίτια έχουν αν όχι αυλή, αλλά σίγουρα ένα μπαλκόνι. Οπότε ας είναι το μπαλκόνι το επίκεντρο του εορτασμού και κι εσείς οι ωραίες οικοδέσποινες της οικογένειάς σας.

Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες με ρούχα και παπούτσια και βρείτε όμορφα ανοιξιάτικα ρούχα, ίσως πιο απλά που ταιριάζουν με την περίσταση. Προτιμήστε ένα όμορφο φλοράλ φόρεμα, ένα ζευγάρι φλατ εσπαντρίγιες ή ένα χαλαρό παντελόνι κι ένα μπλουζάκι με στάμπα.
Τα περισσότερα μάλιστα eshop για αυτές τις ημέρες έχουν και δωρεάν μεταφορικά, οπότε μπορείτε να επωφεληθείτε!

Make up
Πάντα οι γυναίκες νιώθουν πιο όμορφες όταν βάφονται κι όταν χρησιμοποιούν καλλυντικά. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιο ανοιχτά χρώματα, καθώς ο χειμώνας μας αποχαιρέτισε, μπορείτε να παραγγείλετε στο σπίτι σας ακόμη και καλλυντικά!

Επιλέξτε μια ωραία μάσκα προσώπου, μια ενυδατική κρέμα, ένα κραγιόν σε πιο ανοιξιάτικους τόνους κι ένα ρουζ.
Θα σας φτιάξει σίγουρα η διάθεση, μόλις βαφτείτε και ετοιμαστείτε για να σερβίρετε την οικογένειά σας ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Δείτε μερικά looks για να πάρετε ιδέες!

Great looking natural makeup

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.