Ζαχαροπλαστείο Μελίνι: Σας προσφέρει τα καλύτερα γλυκά, τσουρέκια και σοκολατένια αβγά

Και δεν χρειάζεται να πάτε εσείς εκεί, αλλά έρχονται και στο σπίτι σας!

Οι μηχανές άνοιξαν, τα ζυμάρια ζυμώνονται και οι μυρωδιές έχουν κατακλύσει το Ζαχαροπλαστείο Μελίνι, που για ακόμη μία φορά εντυπωσιάζει με όλα τα γλυκίσματα που δημιουργεί για το Πάσχα.

Λαχταριστά τσουρέκια, σοκολατένια αβγά , σοκολατένια λαγουδάκια, ολόφρεσκα και αφράτα κουλουράκια και χίλια δυο γλυκίσματα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο.

Το Ζαχαροπλαστείο Μελίνι έχει συνδέσει από το 1987 το όνομά του με αυτό της ποιότητας, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό σε όλους τους Βολιώτες.

Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους, γιατί όλοι θα πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Όμως τα γλυκίσματα από το Ζαχαροπλαστείο Μελίνι μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές μιας γλυκιάς απόλαυσης εν τω μέσω της καραντίνας, καθώς τα γλυκά, τα τσουρέκια, τούρτες, πασχαλινά αβγά και ό,τι άλλο θέλετε μπορούν να έρθουν και στην πόρτα σας.
Τηλεφωνείτε στο 24210 36917 και από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, θα φτάσουν τα αγαπημένα σας γλυκά στην πόρτα του σπιτιού σας!

Φυσικά, το Ζαχαροπλαστείο Μελίνι τηρώντας κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής, απολυμαίνει το χώρο του ζαχαροπλαστείου καθημερινά, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ οι εργαζόμενοι τηρούν όλους τους κανόνες ατομικής υγιεινής.
Κι αυτό το Πάσχα, αλλά και κάθε μέρα η απόλαυση έχει ένα όνομα: «Ζαχαροπλαστείο Μελίνι»!

Ζαχαροπλαστείο Μελίνι
Ανθίμου Γαζή 128
Τηλ. :24210 36917
Fb: Ζαχαροπλαστείο Μελίνι
instagram: melinipatisserie

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.