« Άριελ η Μικρή Γοργόνα » στο ανοικτό θέατρο Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στις 10 Σεπτεμβρίου

Το «θέατρο Δελφινάκι» (Θέατρο Τεχνόραση), από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.
Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Άριελ η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.
Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι».

Συντελεστές
ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάϊ, ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά, ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Γρηγοριαδου,
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Λαμπριανίδης.
Παίζουν: Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης .
Τιμή Εισιτηρίου 8 ευρώ
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα : 8.30 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Εισιτηρίων: “δίαυλος”, Τοπάλη 14, Βόλος, Τ.Κ 38221, Τηλ: 24210-25363. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00. Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00-20:30 (Κλειστά από 7 – 24/8).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.