Ένα μουσικό αφιέρωμα στο γνωστό τραγουδοποιό και τροβαδούρο Νίκο Παπάζογλου παρουσιάζεται την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 22:00 στο Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, μετά από πρόταση μουσικών της πόλης.
Το μουσικό αφιέρωμα προτείνουν και παρουσιάζουν οι Βολιώτες μουσικοί, Κώστας Ζάρπας στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, Γιώργος Αποστολίδης στο μπουζούκι, το μπαγλαμά και στα φωνητικά, Σταμάτης Γκουτσιούδης στις κιθάρες και στα φωνητικά, Σταύρος Τσάμογλου στα τύμπανα και στα κρουστά. Ερμηνεύει ο Γιάννης Σεφαλίδης. Η γενική είσοδος στο μουσικό αφιέρωμα είναι 5 ευρώ ενώ για ανέργους και φοιτητές 3 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο κέντρο πληροφόρησης «Δίαυλος» στην οδό Τοπάλη 14. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-25363.
Αφιέρωμα στον τραγουδοποιό Νίκο Παπάζογλου
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































