Δεύτερη και τελευταία παράσταση για τα «Μαλλιά…Κουβάρια» στην Άλλη Μεριά

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ¨ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 2014¨ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς σας προσκαλεί σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.30 στην Πλατεία Κυλινδρά να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την θεατρική παράσταση ¨Μαλλιά… Κουβάρια..¨από την θεατρική ομάδα της Άλλης Μεριάς ¨Αντίσκηνο¨. Είσοδος Ελεύθερη (Κατάλληλο άνω των 18 ετών).

Μια από τις καλύτερες φάρσες των τελευταίων ετών, το έργο ¨Μαλλιά… Κουβάρια..¨,είναι μια σπαρταριστή κωμωδία, με θέμα το παιχνίδι των τριών φύλων σε αυτή την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Η Μαίρη (Ελένη Τσιάκα – Βούλγαρη) πριν 28 χρόνια ήταν παντρεμένη με το Θανάση αλλά μόλις έμεινε έγκυος ο Θανάσης την εγκατέλειψε. Η Μαίρη γεννάει μόνη ένα παιδί και λίγο καιρό μετά παντρεύεται τον Κώστα (Χρήστος Σαββίδης). Εδώ και 27 χρόνια η Μαίρη, ο Κώστας και το παιδί αποτελούν την τέλεια οικογένεια μέχρι που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει μια Ελληνίδα χορεύτρια, τη Φλορίντα (Κατερίνα Γιαννούλη).
Εν τω μεταξύ η Μαίρη δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από το Θανάση,ο οποίος 28 χρόνια μετά την απόδραση του ζητάει μετανοιωμένος να την ξαναδεί και να γνωρίσει το παιδί του.
Εδώ αρχίζει μια ατελείωτη φάρσα όπου οι ρόλοι ανατρέπονται σε ένα ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει όλο και πιο πολύ με καρναβάλι. Η εισβολή του Θανάση στο συντηρητικό περιβάλλον αυτής της μεσοαστικής οικογένειας, δημιουργεί μια δίνη που συμπαρασύρει τους πάντες. Στον ρόλο του Μανώλη γιου της Μαίρης και του Θανάση (Σωτήρης Μάγγος), καθηγήτρια του Μανώλη στο Πανεπιστήμιο και φίλη της Μαίρης (Μαρία Χριστοδούλου), μιαν αλαφροίσκιωτη χήρα (Ελένη Λίντζου-Κατσαμεντίδου), μια ρωσίδα υπηρέτρια (Κων/να Κουσιαρή ),ένας μακιγιέρ (Λεωνίδας Αχλαδιώτης) και ένας ηθικολόγος καθηγητής Πανεπιστημίου (Μιχάλης Φυγιετάκης).
Θεατρικό Εργαστήρι Άλλης Μεριάς ¨Αντίσκηνο¨
Το θεατρικό εργαστήρι Άλλης Μεριάς ¨Αντίσκηνο¨ έχει συμπληρώσει ήδη 3 χρόνια ζωής και κατάφερε να γίνει η στέγη ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους με την τέχνη του Θεάτρου και της Υποκριτικής. Πέρυσι το τμήμα ενηλίκων ανέβασε για πρώτη φορά την παράσταση ¨Μάνα, Μητέρα, Μαμά¨. Από φέτος λειτούργησε και τμήμα παιδικό(θεατρικού παιχνιδιού) όπου ανέβασε την παράσταση ¨Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας¨ μέσα σε δάσος στα μέσα Ιουνίου.

Σκηνοθεσία: Κων/νος Τσιάκας
Σκηνικά/Κουστούμια : Έρρικα Γκουτενσβάγκερ
Κομμώσεις: Λεωνίδας Αχλαδιώτης
Επιμέλεια Μουσικής : Κων/νος Τσιάκας
Διευθ. Παραγωγής : Κων/νος Θεοδώρου
Παραγωγή: Ομάδα Αντίσκηνο 2014
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μαρία Χριστοδούλου, Σωτήρης Μάγγος, Κων/να Κουσιαρή, Ελένη Τσιάκα-Βούλγαρη, Ελένη Λίντζου-Κατσαμεντίδου, Χρήστος Σαββίδης, Κατερίνα Γιαννούλη, Λεωνίδας Αχλαδιώτης και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.