Διαδραστική παράσταση με το Γ. Ζουγανέλη

Στο Βόλο, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 live στο Lab Art

«Μία διαδραστική μουσική παράσταση με τραγούδια για γέλια και για κλάματα!».

Ο αγαπητός κωμικός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ζωντανά στη σκηνή του Lab Art στο Τσαλαπάτα. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου- συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό, σε άμεση επικοινωνία με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έχει κυκλοφορήσει πολλούς προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει δεκάδες συμμετοχές σε δισκογραφικές άλλων καλλιτεχνών και πλήθος συμμετοχών σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις . Μα περισσότερο τον έχουμε ζωντανό στη συνείδηση μας ως τον μουσικό και κωμικό που μεγάλωσε μια γενιά με πηγαίο και ανατρεπτικό χιούμορ.

Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) στις εμφανίσεις του χαρίζει άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων.

????????????????????????Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών με την ανατρεπτική σάτιρα που πραγματοποιεί επί σκηνής, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε του εμφάνιση και πραγματοποιεί μία διαδραστική μουσική παράσταση αφήνοντας το κοινό εκστασιασμένο.

O Γιάννης με περισσότερη όρεξη από ποτέ συμπράττει με την Βίκυ Καρατζόγλου, η οποία μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες αλλά επίσης και δικά της τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Περηφάνεια» από την Αυλός Records.

Μαζί τους o Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνο…

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Lab Αrt στο Βόλο, Ζάχου Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Oι πόρτες ανοίγουν 22:00 και 12 ευρώ προπώληση , 15 ευρώ στο ταμείο. Τηλ. κρατήσεων 2421 40 3454 (Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)
*θέσεις για όρθιους (stand)

Σημεία προπώλησης:
-Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος
-Public store, Ογλ με Κονταράτου
-Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας)
– Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876
*καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστηματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα!

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.