«ΔιΑρτοπικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού» στο Πλατανιά

Από τη δράση των Artivistas στον Πλατανιά

Οι Artivistas από τις 31 Ιουλίου έως 02 Αυγούστου 2015, όπως είχαν υποσχεθεί, επιστρέφουν και περνούν στη τελευταία φάση της δράσης τους το ”ΔιΑΡΤοπικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού”. Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ”Οι Φίλοι του Πλατανιά” διοργανώνουν το 3ήμερο του καλοκαιριού και μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε! Χορηγός της εκδήλωσης η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ. Στη χορηγία της επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5», η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» και το www.magnesianews.gr .
Η είσοδος είναι δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις ενώ υπάρχουν εικαστικές εκθέσεις σε ξενοδοχεία και εστιατόρια του Πλατανιά ! Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, περιλαμβάνει:

Δευτέρα 27 Ιουλίου έως 02 Αυγούστου: Έκθεση από το Σταμάτη Παπαδήμο, τον δικό μας ανθρώπο, το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει ο Πλατανιάς. Έκθεση Φωτογραφίας από την Καλλή Μπέλλου της οποίας δύο φωτογραφίες θα δημοπρατηθούν με στόχο την ενίσχυση των δράσεών μας! Έκθεση ξυλογλυπτικής . Έκθεση μεταλλογλυπτικής. Έκθεση επίπλου/ κατασκευών Σάββατο 1η Αυγούστου: Το μεγάλο Βeach pARTie!! Κυριακή 2 Αυγούστου: Θέατρο σκιών Καραγκιόζη . Παρουσίαση / αφήγηση της ιστορίας του ‘’Χόλι’’ του Σταμάτη Παπαδήμου . Στη συνέχεια Live μαζί μας οι Μortiz με κιθάρα, κρουστά και σαξόφωνο! Για πληροφορίες στις σελίδες του Facebook: Artivistas και ”Οι Φίλοι του Πλατανιά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.