Δύο παραστάσεις χορού

Στις 17 και 19 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας

Με δύο ξεχωριστές παραστάσεις χορού κλείνει τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά η Σχολή Χορού της Κατερίνας Βαλατσού την Τετάρτη 17 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στις 9 το βράδυ στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν.Ιωνίας .

Με διαφορετικά θέματα και χορογραφίες οι δύο παραστάσεις θα δώσουν το περιθώριο σε όλους τους μαθητές να αναδείξουν την αγάπη τους για το χορό και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει ενώ οι θεατές χωρίς την πίεση χρόνου θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα χορού.

Στο πρώτο μέρος των παραστάσεων με τίτλο “Repertoire” θα παρουσιαστούν χορογραφίες κλασικών παραστάσεων χορού ενώ στο δεύτερο μέρος με τίτλο “The Art of Dance” θα παρουσιαστούν χορογραφίες σύγχρονου χορού.
Με την υποστήριξη της διευθύντριας της Σχολής Κατερίνας Βαλατσού και των καθηγητριών Χορού Νάνσης Χατζηκωτούλα, Τίνας Δέντζιου και Μαργαρίτας Κωνσταντινίδη οι μαθητές της Σχολής έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό θέαμα που ξεπερνά τις εκπαιδευτικές παραστάσεις πιστοποιώντας την αρχή ότι ο χορός είναι Τέχνη.

Οι προσκλήσεις και για τις δύο παραστάσεις διατίθενται από τη Σχολή Χορού Κατερίνας Βαλατσού στην οδό Ερμού με Π.Μελά 25, τηλέφωνο 24210 37097.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.