Εκδηλώσεις στη Νέα Αγχίαλο για την «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η «European Music Day Volos» και ο Βόλος γιορτάζει τη μουσική και όλες τις τέχνες για 10η φορά, στη μεγαλύτερη μέρα του έτους! Η Νέα Αγχίαλος φέτος συμμετέχει ενεργά και ζωντανεύει με ήχους σε δωρεάν εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην παραλία της πόλης και στην παραλία “Αλωνάκι”.

Όπως αναφέρεται απ΄ τους διοργανωτές, «σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, έρχονται καλεσμένοι από τη Σπάρτη, το συγκρότημα Χοές/Xoes, σε συνδιοργάνωση των beach bars Cielo Seaside Bar και Αλισάχνη Καφέ-Μπαρ, με ήχους παραδοσιακούς, έντεχνους και ρεμπέτικα.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, σειρά έχει από την Αθήνα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Alexandros Emmanouilidis – Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, που μαζί με τους Αποστόλης Αρμάγος – Ξένια Ροδοθεάτου (official) θα μας ταξιδέψουν σε έντεχνους και ροκ ρυθμούς στο Kentri Coffee-Bar.

Ταυτόχρονα, στην παραλία Αλωνάκι, η Mikaela Darmani με το σχήμα της, στο AIOLIA BEACH BAR θα τραγουδήσει μελωδίες ethnic, tango, vintage και ποπ διασκευές.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και αποτελούν συνδιοργάνωση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.Πε.Θε Δήμου Βόλου, με την εθνική χορηγία της ΑΕΠΙ και ως μέρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής European Music Day -Fete de la Musique.

Συνδιοργανωτής της γιορτής και των stages της Νέας Αγχιάλου, ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς σταθμούς με έδρα την Αθήνα, ο Street Radio.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.