Επιτυχία και συμμετοχή στο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα της «Εξωραϊστικής» της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ πλήθος κόσμου, φίλοι και φίλες της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων τίμησαν την προσπάθεια των εθελοντών και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου που και φέτος δημιούργησαν χειροποίητα γλυκίσματα, γούρια, στολίδια και διακοσμητικά με έμπνευση την αγάπη και την προσφορά.
??????????
Με την παρουσία τους τίμησαν την Εορταγορά ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μπουκώρος, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Μεϊκόπολου, και η κ. Χρυσοβελώνη εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ., ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Καλτσογιάννης και κ. Κίτσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουλάς, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Θεοδώρου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σκοτινιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Οικονόμου, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Καπούλα, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μαγνησίας κ. Τόλιας και ο Υποδ/ντης κ. Μαρκογιαννάκης, η Πρόεδρος και Μέλη του Α΄Σοροπτιμιστικού Ομίλου, η Πρόεδρος και Μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Θέτις», η Πρόεδρος και Μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων, η Δ/ντρια και εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Βόλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αμ.ΕΑ, εκπρόσωποι του Ελληνικού Οδηγισμού, των Φίλων του Νοσοκομείου, του Ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες, της Φλόγας, του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ-ΠΙΛΟΤΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ, του Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου και του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΕΤ.

Σημαντική ήταν και φέτος η παρουσία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου με Παραδοσιακό Σχήμα Ορχήστρας και Χορωδίας, το οποίο υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Βασίλη Αγροκώστα, ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα.

Η συγκινητική ανταπόκριση των φίλων και υποστηρικτών της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, απέδειξε για ακόμη μία χρονιά έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη για τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με κινητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Από τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου
πολλές ευχές για Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.