Εργαστήρι κοσμήματος για ενήλικες Βολιώτες

Θα λειτουργήσει στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει εργαστήρι κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων για ενήλικες, στο «κόσμημα» της βιομηχανικής κληρονομιάς και της νεότερης ιστορίας του Βόλου, το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις 28, 29 Ιουνίου και 5 Ιουλίου (από τις 11:00 έως τις 12:30 μ.μ. και τις τρεις ημέρες).

Το πρώτο εργαστήρι (28/6) περιλαμβάνει μαθήματα αλλά και πρακτική εξάσκηση γύρω από την τεχνική του υγρού γυαλιού. Οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν, συνδυάζοντας γυαλί με μέταλλο, χαρτί, χρώμα, κρύο σμάλτο και τρισδιάστατα αντικείμενα. Όσοι παρακολουθήσουν το δεύτερο εργαστήρι (29/6), θα μάθουν να φτιάχνουν κοσμήματα με βασικό υλικό το δέρμα, αλλά και ανακυκλώσιμα ρετάλια δέρματος, υφάσματα και κορδέλες ενώ, στο τρίτο εργαστήρι (5/7), οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν καλοκαιρινά κοσμήματα σε μοντέρνο ύφος.

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμού στον αριθμό των συμμετεχόντων. Πληροφορίες : Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Νότια Πύλη τηλ: 24210 29844

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.