Η μικτή τετράφωνη χορωδία του Δ. Αλμυρού στο «Διεθνές Φεστιβάλ Καρπενησίου»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Αλμυρού, ταξίδεψε μέχρι το Καρπενήσι, προκειμένου να λάβει μέρος στο 19ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που διεξάγεται εκεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία, έλαβε μέρος στις 12:30μ.μ. στη μεγάλη παρέλαση των χορωδιών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μετά το τελετουργικό ερμήνευσε ένα τραγούδι με έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

Κατά τις βραδινές ώρες, μετέβη στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, για να λάβει μέρος στο Φεστιβάλ. Η εμφάνιση της χορωδίας, με ερμηνείες γνωστών Ελλήνων αλλά και ξένων συνθετών, υπήρξε κυριολεκτικά συγκλονιστική και για το λόγο αυτό καταχειροκροτήθηκε, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για μια ακόμη φορά.

Μεγάλη χαρά και έκπληξη υπήρξε για τη χορωδία μας το θερμό χειροκρότημα όχι μόνο από τους ξένους χορωδούς αλλά και από τους υπόλοιπους χορωδούς των Ελληνικών χορωδιών.

Σύσσωμη η Χορωδία ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τους μουσικούς που τη συνόδευσαν ανιδιοτελώς και είναι οι εξής: Φρόσω Γαρδικλή στο πιάνο, Γιάννης Καμπουρίδης στο μπουζούκι και Στέργιος Μπουκουβάλας στην κιθάρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.