Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε αφιέρωμα στον Γ. Μουζάκη

Συνδιοργανωτές το Δίκτυο 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου την Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. ,για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού στην πόλη του Βόλου ,αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γ. Μουζάκη , με ελεύθερη είσοδο για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών ,ήτοι του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Πρόεδρος κ. Κώστας Σκριάπας) και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (πρόεδρος κ. Τέλης Μπασδάνης), να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες (Γηροκομείο , Ορφανοτροφείο Βόλου ,κοινωνικό παντοπωλείο Ελασσόνας κ.ά.).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για μια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής ,από την περίφημη Μπάντα ,που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής (Υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου και τενόρος ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος) , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ .

Μια σπουδαία Μπάντα σε μια μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η μπάντα θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, τα καλύτερα τραγούδια του Γ. Μουζάκη, σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα, που πρόσφατα παρουσιάστηκε σε εκπομπή μεγάλου καναλιού των Αθηνών , τα δικαιώματα των τραγουδιών του οποίου, η σύζυγος του μεγάλου μουσουργού, παραχώρησε στην περίφημη Μπάντα του Ναυτικού .

Το Ναυτικό ,ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας για την πραγματοποίηση τριών συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα) για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη ευπαθών ομάδων και ξεκινά τις εμφανίσεις της Μπάντας από την πόλη του Βόλου ,σε μια εκδήλωση ,που συνδιοργανώνουν για το Βόλο το Επιμελητήριο Μαγνησίας ,το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και το Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας .
Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλός και συγκεκριμένα αποσκοπούν :
1. στην Ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα και φάρμακα
2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
3. στην Ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ-Τιμητική Βράβευση από Επιμελητήριο Μαγνησίας και Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και
4. προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευπαθών ομάδων

Στα πλαίσια ,λοιπόν ,αυτά , με μια εντυπωσιακή ,από πλευράς μεγέθους και ποιότητας εκδήλωση και ανοικτή σε όλο το μουσικόφιλο κοινό του Βόλου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (χωρίς εισιτήριο) , παρουσιάζονται στην πόλη του Βόλου οι καλύτερες μουσικές δημιουργίες ,του μεγάλου μας συνθέτη και μουσουργού , Γ. Μουζάκη στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ. (Οργάνωση -Επιμέλεια- Πληροφορίες :K. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944).
Η μόνη υποχρέωση των τυχερών θεατών θα είναι η προσκόμιση τροφίμων διαρκείας ,από Ελληνικές Επιχειρήσεις , τα οποία και θα διατεθούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας .

Ιστορικό συνεργασίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ,δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Ναυτικό , αφού τον Ιανουάριο του 2012, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τη Μπάντα του ΓΕΝ, η οποία πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία δύο συναυλίες ( Λάρισα -ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ 28/1/2012 και στην Ελασσόνα -Δημοτικό Θέατρο 29/1/2012 ) για τα 100 Χρόνια Ελευθερίας της πόλης της Ελασσόνας από τους Τούρκους, συνδυάζοντας τους εορτασμούς αυτούς με τα 100 Χρόνια του Θωρηκτού Αβέρωφ.
Επίσης , το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” διοργάνωσε μια μεγαλειώδη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26/11/2012 ,προκειμένου να τιμηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας (Στρατός ,Ναυτικό ,Αεροπορία), όπου εμφανίστηκε η Μπάντα του ΓΕΝ σε ένα αφιέρωμα υψηλού επιπέδου σε Έλληνες και ξένους Συνθέτες, με την παρουσία όλων των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Πολιτικών και Πολιτειακών αρχών της χώρας μας.

Τέλος το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”,με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Πρόεδρό του κ. Κων. Σκριάπα) έχει διοργανώσει τα τελευταία χρόνια μεγάλες εκδηλώσεις Πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα ,αλλά και στο Βόλο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας (ο οποίος έχει και την προεδρία του Δικτύου ) και σε ότι αφορά συναυλίες ,οι οποίες λόγω της υψηλής ποιότητάς τους ,προβάλλονται σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια ,έχει διοργανώσει συναυλίες για το Μάνο Χατζιδάκι, Σοφία Βέμπο, Ν. Γκάτσο , Γ. Μουζάκη ,Αλέκο Σακελλάριο, Ελληνικό Κινηματογράφο, Στ. Καζαντζίδη, στην Οπερέτα και το Μιούζικαλ, στο Ν. Καββαδία, στον Γ. Ζαμπέτα, στο Μίμη Πλέσσα, στον Γ. Κατσαρό, στη Μαρ. Φαραντούρη κ.ά. γεγονός ου αποδεικνύει την τεχνογνωσία του και την υπευθυνότητα απέναντι στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, πάντα αφιλοκερδώς και χωρίς καμία αμοιβή για τα στελέχη του ,δεδομένου ότι είναι εθελοντική οργάνωση και εργάζεται πάντα ,δωρεάν ,προς όφελος της Κοινωνίας» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.