Η όπερα «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ» απευθείας στο Αχίλλειο

Για ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται με νέες παραγωγές το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» που συνδέει απευθείας τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης με διάφορες πόλεις χωρών σε έξι ηπείρους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στην πόλη του Βόλου ανανεώθηκε και πάλι η συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ από το Δήμο Βόλου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Η τρίτη απευθείας μετάδοση όπερας, που έχει εξασφαλίσει για την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 . Πρόκειται για το αριστούργημα του Richard Wagner «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ».

Η διάρκεια της παράστασης, που ξεκινά στις 18.00, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, είναι 4 ώρες και 20 λεπτά με δύο διαλλείματα των 35 λεπτών έκαστο. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο » τηλ. 2421025363. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.