Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΡΑΟΥΣ» απ΄τη «Θρυαλλίδα»

Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου την Τετάρτη 5 Αυγούστου

Στιγμές αστείρευτου γέλιου μας υπόσχεται η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» ,από τη σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Βόλου “Μελίνα Μερκούρη” ,με την κωμωδία «ΡΑΟΥΣ» των Ρέππα – Παπαθανασίου την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:30.
Η τιμή Εισιτηρίου είναι 5 ΕΥΡΩ και για μαθητές/φοιτητές/ανέργους 2 ΕΥΡΩ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν και για την στήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία. Επίσης όπως συμβαίνει πλέον στις παραστάσεις της Θρυαλλίδας όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων , στο τέλος της παράστασης θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για ένα δώρο από το κοσμηματοπωλείο “Χρυσόλιθος”. Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Ελευθερία Σαββάκη , Δημήτρης Γκιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Λάζαρος Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας. Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς. Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects Εκτός από την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η Θρυαλλίδα για ένα ακόμη καλοκαίρι, αποδεχόμενη προτάσεις πολιτιστικών συλλόγων , θα παρουσιάσει το “Ράους” στα εξής μέρη: Βένετο (2/8/2015), Ξυνόβρυση (8/8/2015) , Κεραμίδι (19/8/2015). Πληροφορίες στο www.thriallida.gr και στο Τηλ. 6947045057.
Η προπώληση εισιτηρίων

Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων της παράστασης ΡΑΟΥΣ (των Ρέππα – Παπαθανασίου) που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» ,από τη σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:30, δίνει η ομάδα.
Όπως επισημαίνεται, «η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ΕΥΡΩ και για μαθητές/φοιτητές/ανέργους 2 ΕΥΡΩ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν και για την στήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.
Προπώληση Εισιτηρίων για την παράσταση θα γίνεται, στα εξής σημεία:
– Δίαυλος (Τοπάλη 14, Καθημερινά 10.00 – 14.00 και Τρίτη -Πέμπτη -Παρασκευή 18:00-21:00, τηλ. 24210 25363)
– Κοσμηματοπωλείο Χρυσόλιθος ( Κ.Καρτάλη 86, Ωράριο καταστημάτων, τηλ. 24210 21417)
– Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας Νοσοκομείου Βόλου
Στα σημεία προπώλησης θα διατίθενται μόνο εισιτήρια των 5 €.»

Διεκδικήστε τρεις διπλές προσκλήσεις

Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, μέχρι και τις 13.00 την Τετάρτη 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015) στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΡΑΟΥΣ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 την Τετάρτη 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.