Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Μυλωνού»

Θεατρική παράσταση για παιδιά, απόψε στο Lab Art

«Η Μυλωνού» , το φανταστικό ηθοπλαστικό παραμύθι μεταφερμένο σε δράση με πολλά διαδραστικά στοιχεία, είναι μια θεατρική παράσταση που ξεκίνησε στην Αθήνα και συνεχίζεται για 4η χρονιά σε όλη τη χώρα!
Επιτέλους στο Βόλο για πρώτη φορά, έρχεται στο χώρο στο Τσαλαπάτα σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο Lab Art, για μια διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας για τους μικρούς φίλους.
Συνδυάζοντας 3 ελληνικά παραμύθια, ζωντανή μουσική με πρωτότυπα μουσικά όργανα, κουκλοθέατρο και το διαδραστικό στοιχείο, καλεί τα παιδιά να κάνουν τις ιδέες και την εφευρετικότητά τους θεατρική πράξη.
Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά παίζουν με τον δικό τους τρόπο ένα παραμύθι, και δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες στο κουκλοθέατρο η Μυλωνού είναι μια εμπειρία για μικρά και ..μεγάλα παιδιά!
Είσοδος 6 ευρώ για παιδιά και γονείς. Ώρα έναρξης 18:00 – διάρκεια της παράστασης 70 λεπτά. Κρατήσεις θέσεων : 2421403454
Η παράσταση προτείνεται από το site του Υπουργείου Παιδείας. Η Μυλωνού έχει κάνει παραστάσεις σε περισσότερα από 500 σχολεία της Αττικής, σε ειδικά σχολεία, σε Μουσεία (Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας, Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης στην Πλάκα, Μουσείο Λούλη στο Κερατσίνι κ.ά), στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, σε θέατρα, πλατείες χωριών, πολιτιστικούς συλλόγους, ιδρύματα (Χαμόγελο του Παιδιού, Χωριά SOS, Κιβωτός της Αγάπης, στον Ξενώνα Μεταναστών ΑΡΣΙΣ, στο Ιδρυμα Ειδικής Αγωγής στο Χαλάνδρι κ.ά ), σε εκκλησίες, αυλές, σε ταράτσες… και όπου υπάρχουν παιδιά!!!
Ελάτε να δείτε τα μηνύματα της ισονομίας και αλληλοεκτίμησης που μεταφέρει η όμορφα επενδεδυμένη προσαρμογή του παραμυθιού όπου πρωταγωνιστεί η Μυλωνού!
Περισσότερες πληροφορίες 2421403454 και στη σελίδα www.facebook.com/labartvolos

Διεκδικήστε τρεις προσκλήσεις για παιδιά

Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα, μέχρι και τις 13.00 (Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016) στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΥΛΩΝΟΥ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.