Κερδίστε προσκλήσεις για το «XanaZoo»…στο Βόλο!

Ένα μεγάλο ταξίδι της όμορφης παρέας…

Το XanaZoo του Μάνου Βαφειάδη ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
«ΧΑΝΑ ΖΟΟ»: Ένα θεότρελο Μουσικοχορευτικό Show! Οι αγαπημένοι μας ήρωες: η Τερέζα, η Μάρδη και ο Άρης, παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το καλοκαίρι κοντά μας.
Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης και λάτρεψαν όλα τα παιδιά μέσα από το project «Mazoo and the Zoo». Η παράσταση θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στα τραγούδια.
Την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»
«ΧΑΝΑ ΖΟΟ – Χοραλία» στις 21:00. Στους χορηγούς Επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα», και το www.magnesianews.gr
Σκηνοθεσία- Στίχοι- Μουσική: Μάνος Βαφειάδης. Σκηνικά- Κοστούμια: Αλέκος Κουτσούκος
Χορογραφίες: Xana-Zoo. Ηθοποιοί –Χορευτές: Τερέζα Σάσσου, Άρης Αντωνόπουλος, Μάρδη Μηλιαρά, Εύη Κολιούλη, Αστέρης Κρικώνης και Μαρία Ντούρου.
Σημειώνεται, επίσης, ότι τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς «ΧΑΝΑ ΖΟΟ ΧΟΡΑΛΙΑ», με τίτλο «Ο Φαταούλας» και «Ο Αστακός» κυκλοφορούν από τη «SUI GENERIS EDITORS».
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 13 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Στον Βόλο προπώληση γίνεται από το Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» (τηλ. 24210-25363).

Κλήρωση

Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ως αναγνώστες του www.magnesianews.gr , μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 στις 9 το πρωί στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΑΝΑ ΖΟΟ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στην πρωϊνή εκπομπή του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου 2014. Το όνομα του νικητή, θα δημοσιοποιηθεί από τη στήλη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του www.magnesianews.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.