Κερδίστε πρόσκληση για την παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου…» στη Σκιάθο

Μία ποπ ρομαντική ιστορία γεμάτη μουσική και συναίσθημα

Ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα, στο LOFT του BADMINTON, η μουσικοθεατρική παράσταση του Μίνωα Θεοχάρη ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μυεί με τον πιο ευφάνταστο, χιουμοριστικό και μουσικό τρόπο στον κόσμο των σχέσεων.
Το έργο παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών, από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, διαπραγματεύεται με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90 -στο μεγαλύτερο μέρος της- τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη, που στην ουσία αποτελούν και τις βαθύτερες ανάγκες της. Τραγούδι, έρωτας και καλή διάθεση σε μία σύγχρονη ελληνική μουσική παράσταση, που μας συστήνει μία καινούργια γενιά ηθοποιών και δημιουργών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία, Κείμενο, Μουσική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης, Μουσική Διεύθυνση, Ενορχήστρωση, Πλήκτρα: Παύλος Καλτουρουμίδης, Μουσική Διδασκαλία και Φωνητικός Σχεδιασμός: Χριστίνα Αργύρη, Σκηνικά: Κωνσταντίνα Σκεπετάρη, Ρούχα: Δήμος Κλιμενώφ, Επιμέλεια Κίνησης: Μανόλης Θεοδωράκης. Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ελίζα Γεροντάκη. ΠΑΡΑΓΩΓΗ: TEAM SPIRIT. Τιμή Εισιτηρίου: 12,00 €, Ώρα Έναρξης: 21.30, Διάρκεια: 90’ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Viva.gr, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, sevenspots και 13855. To Σάββατο 9 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Σκιάθου και τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου στο Δημ. Θέατρο «Μ. Μερκούρη», στο Βόλο.
Στους χορηγούς επικοινωνίας, το «Ράδιο-Ένα» , το www.magnesianews.gr και η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Κλήρωση για διπλή πρόσκληση

Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ στην παράσταση της Σκιάθου ως αναγνώστες του www.magnesianews.gr, (είτε κάτοικοι της Σκιάθου, είτε όσοι έχουν σκοπό να μετακινηθούν προς Σκιάθο την ίδια περίοδο), μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα, μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2014 στις 11 το πρωί στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΛΩ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στην πρωϊνή εκπομπή του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 11:20 το πρωί της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2014.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.