Κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οδηγικού Σώματος

Με την παρουσία φίλων, στελεχών και μελών

Σε κλίμα χαράς και πνεύμα οδηγικό στον κατάμεστο χώρο στο Σπίτι της Οδηγού στο Βόλο έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου το απόγευμα.

Με την παρουσίαση στόχων και προοπτικών και κυρίως ευχών για τη νέα οδηγική χρονιά οι φίλοι, τα στελέχη και τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν απολαμβάνοντας σπιτικά εδέσματα και χειροποίητα γλυκίσματα που συνόδευαν το καφέ και τσάι που προσφέρθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία με μεράκι και αγάπη προετοίμασαν το χώρο, τα κεράσματα και διοργάνωσαν τη καθιερωμένη αυτή συνάντηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική στη φωνή και την κιθάρα Θάνια Παπαγεωργίου – καθηγήτρια κλασικής κιθάρας που πρόσφερε μοναδικές στιγμές παρασύροντας όσους παραβρέθηκαν να τη συντροφεύσουν στα μελωδικά τραγούδια.

Με την υπόσχεση η επόμενη συνεύρεση να είναι ακόμη καλύτερη ανακοινώθηκε η γιορτή της Τσικονοπέμπτης της οποίας η φήμη περιλαμβάνει κέφι και χορό με ζωντανή μουσική μέχρι πρωϊας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.