ΛΕΒ: Ένα πρωτότυπο παζαράκι με παραδοσιακά χειροτεχνήματα

Άνοιξε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, παρουσία πολλών φίλων, η εορταστική έκθεση (παζαράκι) με μικρές δημιουργίες των εκπαιδευομένων και των υπευθύνων εκπαιδευτριών από τα τμήματα παραδοσιακών εργαστηρίων του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου προσφέροντας προτάσεις για όμορφα, ευφάνταστα, χρηστικά και οικονομικά δωράκια.

Στο παζαράκι με γεύση Χριστουγέννων, αγάπης και προσφοράς, οι επισκέπτες χάρηκαν τις όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, με πρωτότυπα μικρά υφαντά, κεντητικές χρηστικές εφαρμογές, καλλιτεχνικά έργα ραπτικής και πλεκτικής.

Κυριαρχούσαν προσωπικά χρηστικά και διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα και μη αντικείμενα, χειροποίητα κοσμήματα, σελιδοδείκτες, ευφάνταστα ημερολόγια, χειροποίητα είδη δώρα πλεκτικής (κασκόλ, γάντια, σκουφιά), είδη για το σπίτι (μπάλες χιονάνθρωποι, διακοσμητικά μαξιλάρια, θήκες με διάφορα θέματα) και πολλές άλλες χειροποίητες κατασκευές, που αποτυπώνουν την καλαισθησία, την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα των ατόμων που ασχολούνται με τις παραδοσιακές τέχνες στο Λύκειο.

Η έκθεση στον χώρο των παραδοσιακών εργαστηρίων (Δον Δαλεζίου-Ρ.Φεραίου) λειτουργεί αυτές τις μέρες καθημερινά τα πρωινά 10-13.00 και το απόγευμα 5-8 μ.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.